kleurenkaartjes-op-het-werk-geintegreerd
Zo gebruik ik de kleuren op werk en thuis
11 september, 2018

Zo gebruik ik de kleuren op werk en thuis

BY / 1 jaar ago
kleurenkaartjes-op-het-werk-geintegreerd

Ik werkte al een tijdje met de kleuren, thuis en op werk. Eigenlijk wilde ik iedereen wel mijn kleurenkaartje geven maar dat kon niet haha. Ik had maar vier kleurenkaartjes, dus daar bedacht ik iets slims op. Bij de Action kocht ik 2 setjes magneten, toevallig in de juiste kleuren; geel, groen, blauw, rood en zwart. Op werk hing ik de magneten op het bord, samen met mijn kleurenkaartje. Zo hoef ik niks te zeggen maar kan ik gewoon een magneet op het bord plakken. Mijn collega’s weten dan dat ze me even moeten laten, of juist moeten aanmoedigen.

Op werk reageerden ze er heel goed op! Ik ben er mega blij mee. Thuis heb ik ook zo’n setje magneten op de koelkast hangen.

Doe er je voordeel mee šŸ˜‰

Liefs, Nadia!

LEAVE A REPLY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registration

Forgotten Password?