jij bent perfect hoe je bent a bunch of colors
Ziek en je verjaardag vieren, zo deed ik het
11 oktober, 2018

Ziek en je verjaardag vieren, zo deed ik het

BY / 1 jaar ago
jij bent perfect hoe je bent a bunch of colors

Donderdag was het zover ik werd 20 jaar! Helaas kreeg ik woensdag zware koorts waardoor ik niet heel veel kon doen op mijn verjaardag zelf. Desondanks mijn lichamelijke gestel, heb ik echt enorm genoten van mijn verjaardag. Er waren echt alleen maar mensen die écht om mij gaven en die er écht voor mij zijn!

Ik zie er eigenlijk altijd tegenop

Elk jaar zie ik op tegen mijn verjaardag en ook dit jaar was dat zo. Je krijgt felicitaties van hele lieve mensen maar ook mensen die je liever spreekt als je jarig bent.

Zaterdagavond vierde ik mijn feestje in een karaoke bar met mijn liefste vriendjes en vriendinnetjes. Ik heb zowat de hele zaterdag er tegenop gekeken. En ja ik had zelfs een oxazepam genomen om mijn negatieve gedachten aan de kant te schuiven.

Al dat gestress om niks

Toen ik eenmaal al deze lieve mensen om mij heen had, merkte ik echt dat ik leef! Ik vier mijn verjaardag en ik geniet. Ik kan het leuk hebben met mensen en deze mensen geven ook daadwerkelijk om mij, en dit was zo’n fijn moment.

En tuurlijk voelde ik mij op sommige momenten van de avond iets minder maar dat maakte niet uit, want alles bij elkaar was het een positieve ervaring. Via Instagram kwam ik erachter dat veel mensen hun verjaardag vieren voor anderen. Dit heb ik ook jarenlang gedaan maar dit jaar wilde ik echt iets doen wat ik leuk vond met echt leuke mensen om mij heen.

Wat negatief is, hoeft niet negatief te blijven

Dus wat ik jullie wil meegeven is dat een gebeurtenis die jij jarenlang als negatief ervaren hebt ook met de jaren een positieve ervaring kan worden. Als jij maar blijft denken dat iets negatief is, blijft het ook negatief. Maar als je probeert er een positieve draai aan te geven wellicht dat het dan iets positiever wordt.

Vind jij het nou lastig om over je emoties te praten? De kleurenkaartjes van A Bunch Of Colors kunnen je hierbij helpen!

Liefs Janneke

LEAVE A REPLY

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Registration

Forgotten Password?