Snailmailen, daar word je blij van, toch?!

Snailmail! Menig crea bea hartje gaat nu sneller kloppen. Ik moet eerlijk zijn, tot voor kort had ik nog nooit van deze term gehoord. Voor de onwetenden zoals ik; het is het knutselen van leuke post, die je vervolgens stuurt naar iemand.
Nu is gebleken dat wanneer je creatief bezig bent, zoals met knutselen of tekenen dat het een positieve invloed kan hebben op je brein.

Voel je je klote? Ga dan knutselen!

Nou toevallig voel ik me vaak klote (pardon my French), dus ik wil dat wel eens testen. Hiervoor heb ik de hulp ingeschakeld van onze Chief Happiness Officer Ayesha. Ayesha is British, and loves knutselen! Samen gaan we snailmailen en kijken of we er inderdaad blij van worden. ENJOY!! En wil je nou echte kleurenkaartjes, en wil je die niet zelf maken. Hier kan je ze bestellen.

Trouwens bloopers op het einde.

Dit is onze eerste ‘vlog’, ever! So be kind! Het kan alleen maar beter worden.

Liefs,
Maayke & Ayesha
ps.
Ayesha bedankt voor de amazing edit. Love you loads!

Registration

Forgotten Password?